Regionální potravina 2016

16.06.2016 11:18

Celkem 9 výrobků s výjimečnou kvalitou a chuťovými vlastnostmi z Karlovarského kraje ocenila odborná komise soutěže Regionální potravina 2016. O tuto značku, která je zárukou místního regionálního původu, se letos ucházelo 82 produktů od 21 výrobců. 

Výrobky hodnotila 8-mi členná komise tvořená zástupci Ministerstva zemědělství ČR, krajského úřadu, Státního zemědělského intervenčního fondu, Státní zemědělské a potravinářské inspekce, Státní veterinární správy ČR, Agrární komory ČR a Potravinářské komory ČR. 

K udělení značky Regionální potravina Karlovarského kraje 2016 navrhla hodnotitelská komise v kategorii  Sýry včetně tvarohu i náš ZLAŤÁK.

 

http://www.regionalnipotravina.cz/o-projektu/aktuality/v-karlovarskem-kraji-se-soutezilo-o-znacku-regionalni-potravina/